desweerskes.reismee.nl

Richting Russel

Na een regenachtige dag vandaag wakker geworden met een lekker zonnetje, het is vandaag 20 graden en dat in de winter.

We rijden vandaag richting Russel.

Onderweg leggen we aan bij sheepworld, hier is een boerderij met heel veel soorten dieren, ook geven ze een show weg over schapen scheren, hartstikke leuk.

Omdat wij en nog een gezin de enige zijn mogen Tim en Lieke mee helpen met het schapen scheren en mogen ze de lammetjes de fles geven wat natuurlijk helemaal geweldig is.

Ikzelf mag er ook aan geloven, ik moet ervoor zorgen dat de schapen in het goeie gekleurde vak komen, de schapen hebben allemaal een kleur op hun wol en er zijn 3 verschillende poortjes waar ze door moeten aan mij dus de taak om de goede kleur schaap in het goeie poortje te krijgen, echt lachen, de schapenscheerder vond het geweldig dat ik zo moest lachen.

Toen weer verder op weg, de route is geweldig, naiedere bocht komt er weer iets geweldigs tevoorschijn de oh's en ah's blijf je in de camper horen.

Het is niet te geloven hoe mooi het allemaal is.

We stoppen bij de Whangarei falls, een prachtige waterval en een hele mooie route om te lopen, de videocamera en het fototoestel maken overuren, alles is ook zo mooi.

Onderweg naar Russel zien we ook nog een prachtige zonsondergang dus weer de camper aan de kant om een foto te maken, de reis schiet zo wel op. (haha)

Om de nacht door te brengen stoppen we bij de top 10 camping in Russel, prachtige camping.

Nog even uit wezen eten aan de haven van Russel en nu nog even de weblog bijwerken.

Mark, Hélène, Carmen en Eline

Hoi, het leuke van met een camper reizen is dat je altijd je huis bij je hebt, je bent eigen baas en hoeft niet op een bepaalde tijd terug te zijn omdat je moet eten, zoals wel het geval is als je all inclusive reist. Jullie reizen ook all inclusive maar dan zonder tijdsdruk!! Leuk dat Tim en Lieke mochten helpen bij sheepworld. De schaapsheerder had wel veel vertrouwen in jou, Judith. Kan me voorstellen dat je van de ene oh in de andere valt. Wij hadden dat ook toen wij met de Jeep op pad waren in Rhodos. NH lijkt me helemaal spectaculair. Groetjes van ons en tot schrijfs, xxxx

jody

hoi tim, lieke,ronnie & judith.
hoe is het met jullie, was de vliegreis goed gegaan, was het lang of viel het mee?
Tim hoe was het schapen scheren, doet dat geen pijn bij het schaap en heeft die het nu niet koud?
dit is onze tweede dag van de vakantie.
gisteren kwam luke mijn oppashond logeren,en mijn hartsvriendin.het was heel gezelligwant we zijn pas om half twaalf gaan slapen.we hebben bijna de hele avond ge dst,dat was super gaaf.
groetjes jody en de rest.en een pootje van luke xxx

fam bijnen

kippenvel..... wat gaaf hoe gaaf jullie het hebben, vind het echt super hoop dat de hele vakantie van oh`s en ah`s aan elkaar blijft hangen.

groet san eric daan fleur uit halfbewolkt 24 graden veldhoven

Astrid,Bodie en Tommie

Ja daar zijn we weer, wat gaaf zeg, zelf de lammetjes de fles geven en wat een enorme didi Tim.
Hier is alles ook goed en ook met jullie allerliefste schat.
Speelt elke dag met Noa en nu ook met klein vriendinnetje Tibet (een hondje wat veel op Bodie lijkt)
xxxxx van ons en tot schrijfs

Annemiek

hier eindelijk een reactie van mij, ik en de computer!!!
Wat leuk te lezen wat jullie allemaal zien en meemaken. Erg leuke foto's en wat een mooie camper!
Ik zal jullie reis verslag met veel plezier lezen,zo ben ik er toch een beetje bij!
Verder geen nieuws uit het verre veldhoven,gewoon net als anders,hard werken en weinig verdienen!!!!
Geniet van jullie reis en tot schrijfs.Dikke kus

juffrouw Marie-Jose

Hoi,

Wat hebben jullie al leuke dingen meegemaakt ! Ik kan niet wachten tot het december is. Bevalt de camper goed ? Ik ga jullie zeker volgen de rest van de reis. Heel veel plezier nog en geniet ervan !

Groetjes Juf Marie-Jose

imke

heeey allemaal!
Da's wel toevallig want toen wij dr waren, mochten papa en ik ook de lammetjes een fles geven :D maar niet de schapen met de goede kleur in t goede poortje, dat nou weer net niet. haha. Verder gaat alles volgens mij wel goed daar. Nou, geniet er maar lekker van en nog heel veel plezier!!
xxxxxx Imke