desweerskes.reismee.nl

Krokodillenfarm en Eagle Square

Vanmorgen om 9.00 uur worden we wakker, we hebben heerlijk geslapen.

We gaan naar het uitgebreid ontbijt, er is van alles te kiezen.

Na het ontbijt regelen we de excursie naar de Mangrove tour, dit willen we 1 september gaan doen.

We pakken daarna een taxi en gaan naar de krokodillen toe, daar aangekomen kijken we elkaar aan wat een zooitje is het hier en we lopen wat rond om naar de krokodillen te kijken.

Dan horen we een fluitje en blijkt dat de krokodillen gevoerd worden, erg leuk om te zien.

Dan zien we ergens een bordje hangen dat er om 11.15 uur een show komt dus wachten we dat nog even af.

Het was de moeite waard, de show is erg spannend vooral voor de kinderen.

De taxichauffeur die op ons heeft gewacht brengt ons daarna naar de Eagle Square, dit is een gigantisch groot beeld van een Zeearend, echt enorm vooral als je er dicht bij staat.

Daarna brengt de chauffeur ons nog naar de shoppingmall, waar we heerlijk in de airco nog wat winkelen.

Dan brengt hij ons terug naar het hotel, niet te geloven wat een armoede je onderweg ziet.

We komen er beide achter dat dit niet ons land is.

Bij het hotel aangekomen duiken we weer het zwembad in en doen de rest van de dag lekker niets meer.

S' avonds eten we weer in het restaurant aan zee, heerlijk genieten.

We duiken weer voldaan ons bedje in.

Joke

hallo Judith, Ronnie en kids,
geniet nog maar van de laatste week en wat zal het dadelijk weer wennen zijn als het normale leven weer gaat beginnen na zo'n mooie en onvergetelijke vakantie. De groetjes uit een regenachtig brabant en breng een beetje zon voor me mee

Astrid.Bodie en Tommie

Gelukkig veilig geland in Langkawi.
Nog een paar dagen en dan zijn jullie weer thuis.
Gelukkig hoor 7 weken weg is wel lang zeg wat heb ik jullie gemist, maar niet alleen ik maar ook Tommie.
Ja die zien jullie ook weer bijna.
Nog veel plezier in Maleisie en tot 3 september
xxxxx van ons