desweerskes.reismee.nl

Mangrovetour

Vanmorgen na het ontbijt nog wat rondgewandeld bij het resort en om 11.00 uur werden we opgehaald voor de mangrovetour.

We werden met een auto, gelukkig met airco, naar de boten gebracht.

Daar kregen we een priveboot met bestuurder.

We gingen een stuk varen en gingen toen de zeearenden voeren, prachtig ze kwamen van alle kanten aanvliegen.

Onder het varen zagen we ook nog aapjes en krabben langs de kant.

We stopten bij een vleermuizengrot, hier mochten we naar binnen, stinken daar niet normaal we waren dus zo weer buiten.

Toen gingen we een stuk op open zee varen en stopte we bij een strandje waar we heerlijk even konden zwemmen.

Op de terugweg stopten we bij een visfarm, hier lieten ze de kinderen allerlei vissen zien en konden ze een rog eten geven maar dit durfden ze niet, dus had Ronnie dat maar gedaan.

De meeste indruk maakte een klein nemovisje op de kinderen.

We zochten een kreeft uit die ze heerlijk voor ons hadden klaargemaakt, smullen dus.

Daarna werden we met het bootje weer naar onze auto gebracht en deze bracht ons weer naar het hotel waar we meteen weer het zwembad indoken.

Daarna hebben we onze koffers en de rest van de tassen weer goed ingepakt want morgen gaan we weer richting huis.

We moeten om 12.00 uur van onze kamers af maar we mogen nog wel de hele dag blijven zwemmen, gelukkig.

S' avonds hebben we nog gegeten bij het hotel en een heerlijke cocktail gepakt bij een cocktailbar aan zee.

Michele

Hallo allemaal!

Ook hier doen jullie weer allerlei leuke dingen!
Wat een mega trip hebben jullie gemaakt!

Helaas al weer richting huis.....

Groetjes Michele

janny en joan

Hoi, We hope dat jullie op Langkawi net zoveel hebben genoten als wij. Jullie hebben in ieder geval veel gezien zowel in NZ als Langkawi en KL. We wensen jullie een goede en relaxte vlucht terug naar huis. Groetjes JJ