Richting Kaikoura
Vandaag gaan we richting Kaikoura want morgen willen we walvissen gaan spotten en omdat het nog een eindje rijden is willen we er op tijd aanwezig zijn, zodat we fit zijn voor het volgende avontuur.
Onderweg stoppen we eerst bij het Motanau strand waar we prachtige schelpen vinden, de schelpen lijken net van parlemoer.
Het is weer heerlijk om even langs het strand te lopen.
Voor de lunch gaan we eten in Cheviot, het is heerlijk.
Ronnie en ik hebben pizza, Tim heeft een tosti en Lieke overheerlijke lasange, zo we kunnen er weer even tegen.
Net voor Kaikoura stoppen we even om foto's te maken en daar zien we plotseling zeeleeuwen op de rotsen zitten, echt mooi om dat te zien.
In Kaikoura gaan we nog naar het strand, hier liggen ook weer erg veel zeeleeuwen, een kleintje komt zelfs op ons afgewaggeld, maar je moet voorzichtig blijven met deze beesten dit hadden we al eerder meegemaakt toen we te dicht bij kwamen en er eentje begon te grommen, dat was schrikken.
Als we op de camping aankomen lopen we even langs Whale watch om de trip voor morgen vact te leggen.
De trip is om 10.30 uur en het beloofd mooi weer te worden.
Op de camping bakken we nog een eitje en kijken wat t.v, het begint ook te regenen.
Nu maar hopen dat het morgen droog is zodat we kunnen gaan genieten van weer een nieuw avontuur hier in N.Z