aapjes kijken
Vanmorgen om 8.30 uur opgestaan en op weg gegaan naar ons ontbijt, er was zoveel te kiezen dat de kinderen maar niet konden kiezen wat ze wilde eten.
Na het ontbijt op weg naar de twintowers om een kijkje bovenin te nemen, en jawel hoor hebben wij weer (zal wel aan de naam Sweers liggen) er waren geen tickets meer verkrijgbaar.
Daarom maar een taxi genomen naar Batu Caves om aapjes te kijken.
We hadden een zak nootjes gekocht om ze te voeren maar toen we deze zak opende kwamen alle aapjes op Tim en Lieke afgerend, ze schrokken zich kapot en begonnen hard weg te rennen dus al die apen achter hun aan (haha).
Het was er wel bloedheet, dus flink zweten.
Toen weer een taxi genomen om weer een verfrissende duik te nemen in het hotel.
Met de taxichauffeur afgesproken dat hij ons om 16.30 uur weer op komt halen want hij wist nog leuke dingen voor ons om te zien,
Na een rit van 1,5 uur kwamen we aan bij de apenberg in Kuala Selangor, dit was echt geweldig de aapjes namen je bij de arm en aten uit je hand.
Tim en Lieke vonden het maar eng na de ervaring van vanmiddag, eindelijk hadden we Lieke zover dat ze een aap durfde te voeren staat ze per ongeluk op zijn staart, dus die aap grijpt Lieke bij haar been, huilen natuurlijk.
Vervolgens gingen we eten bij een chinees restaurant waar we heerlijk verse krab hebben gegeten.
Als afsluiting zij we nog met een bootje vuurvliegjes gaan kijken, geweldig het leek net of er allemaal kerstversiering in de bomen zat.
Om 22.00uur waren we weer terug bij het hotel waar we even de weblog bijwerken.
Morgenavond om 21.20uur pakken we het vliegtuig op weg naar Nieuw Zeeland voor nog meer avonturen.
Oh ja Paul ze hebben zelfs in Maleisië een Carrefour !!! (haha)

Jammer van de Twin Towers en eveneens jammer bij Batu Caves,in iedergeval voor Tim en Lieke maar aan de foto´s te zien heeft Ronnie dubbel genoten. Zo, en dan nu naar Nw. Zealand. Goeie vlucht . Wij kijken uit naar het volgende avontuur,verhalen en FOTO,s
Fijn om te horen (ondanks de apen-angst) dat jullie het daar zo leuk hebben. Wel raar om nu (om kwart over 7) te lezen dat jullie om 22:00 uur terug waren bij het hotel.
Maar goed, dat zal de komende 7 weken wel zo blijven, dat tijdsverschil! Nog veel plezier morgen en dan een goede vlucht. Astrid heeft een webcam aan oma meegegeven en als wij hem weer van oma hebben kunnen we jullie misschien een keer zien in Nieuw Zeeland! Groetjes aan Ronnie, Tim en Lieke
Wat hebben jullie weer een pech zeg, maar wel goed Judith dat het allemaal lukt met de weblog en de foto's zo zijn we toch een beetje bij jullie.
Fijne vlucht alvast als ik jullie niet meer schrijf en tot de sms.
Groetjes van ons drieeen en oh ja een dikke knuffel aan jullie van Tommie (hij doet het heel goed) xxxx
Het zit hem in de naam denk ik, ook wij hadden regelmatig HWW (hebben wij weer.) Wel jammer van de Twin Towers, misschien nog voor jullie vertrekken?.
Wij wensen jullie een hele goede vlucht toe, zonder kuchende mensen. Tot gauw op jullie weblog, lukt goed. gaaf hoor. liefs from us.xxx
Nou, de eerste avonturen zitten erop. Waren jullie even mooi in de aap gelogeerd. Denk je even zo'n beesie te knuffelen, komt de aap uit de mouw. Maar ja, daar kraait geen aap naar (of was het nou iets anders?). Jullie waren zeker wel apetrots toen Ronnie met z'n soortgenoten op 't benkske zat!
Ben benieuwd welke avonturen jullie in Nieuw-Zeeland beleven. Ik ga alvast op zoek naar spreekwoorden en gezegdes over walvissen, zeehonden, kiwi's en dolfijnen. Een goeie vlucht en veel plezier in NZ.
Groetjes, Harold, Jacqueline, Imke en Ivo.
Hey, leuk om te horen dat jullie het fijn hebben! En jullie zijn wel erg sportief geweest want dat is veel trap lopen naar de batu caves. En zonder carrefour hebben jullie geen vakantie hè haha. goede vlucht en tot in nieuw zeeland!groetjes
Het zit niet allemaal mee.Maar nu naar Nieuw Zeeland.
Daar gaat het hopelijk wel goed.Nu pas gekeken , want je weet bij ons op zolder is het heet.We reizen weer met jullie mee. Geniet ze , dan doen wij dat ook.Groetjes
hallootjess.
hahaha. nou lieke, jij hebt ook pech... Ik denk dat die aapjes je als soortgenootje hadden gezien :D hahaha.
nog een heeeele fijne vakantie!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxImke :D