desweerskes.reismee.nl

Kuala Lumpur

Om 06.05 uur veilig geland op het vliegveld van Kuala lumpur.

We hebben een goeie vlucht gehad, alle 4 niet kunnen slapen want we hadden een man en vrouw achter ons die 12 uur lang hebben zitten kuchen (hebben wij weer).

Maar goed we hebben de 12 uur durende vlucht overleefd.

Om bij de bagage te komen moesten we met een treintje nemen, want je wil niet weten hoe groot het vliegveld is.

We dachten buiten het vliegveld een taxi te regelen maar dit was niet zo'n goed plan, het bleek dat je dit binnen moest regelen, hebben dit toen gedaan.

Met een mooi taxibusje werden we naar ons hotel gereden, niet te geloven hoe het verkeer hier rijdt, je krijgt er gewoon de slappe lach van.

In ons hotel werden we ontvangen als filmsterren, iedereen is erg vriendelijk en ze willen alles voor je doen.

Eenmaal op onze kamer zijn we een paar uur gaan slapen omdat we doodmoe waren van de reis.

Toen we wakker waren gingen we op weg naar de twintowers, jawel die hebben ze hier ook.

Maar het is niet te geloven we konden niet naar boven want ze waren op maandag gesloten, dus dit staat voor morgen nog op het programma.

We hebben toen maar wat rondgekeken in de buurt.

Om wat af te koelen zijn we daarna nog even gaan zwemmen in het zwembad van het hotel, het is echt een prachtig hotel.

Nadat we allemaal gedouched zijn gingen we met de taxi naar Bukit Bintang, de taxi scheurde weer van rechts naar links en van links naar rechts.

We hebben hier wat gegeten en gedronken en nog wat rondgekeken, het was hier enorm druk.

We hebben de taxi weer naar het hotel gepakt en gingen nog even onze weblog bijwerken.

Nu op naar een rustige nacht.

fleur verhoef

hoi tim
leuk om te horen dat verhaal
en heel de klas dacht aan jou iedereen zat ik wil ook op vakantie in Nieuw-Zeeland
wij hadden vandaag weer zoon saaien toets jij lekker niet

Janny en Joan

Hallo vakantiegangers. Dus nu hebben jullie ook de smaak te pakken. Heel veel plezier morgen bij de Twin Towers. Het is een prachtig uitzicht. Wij zijn nu al jaloers op jullie. Geniet van het mooie K.L. Groetjes

Astrid.Bodie en Tommie

Ja dat hebben jullie weer dat je niet kan slapen,
Veel plezier morgen bij de Twin Towers.
Geniet er maar van en tot schrijfs
Groetjes van ons drieeen

Carmen

Gelukkig hebben jullie de eerste vlucht er al weer opzitten. Hopelijk is het mooi en zonnig daar en gaan jullie verder nog een leuke vakantie hebben!
Doe maar de groetjes aan Ronnie, Tim en Lieke!

oma plop en opa oor

das balen als je niet kunt slapen. reis weer opnieuw mee, is allemaal zo herkenbaar. geweldig. Veel plezier morgen.
dikke kus from us, speciaal voor Tim en Lieke.xxxxxxxxx

anouk en jolanda

heey tim,

leuke weblog!
fijn dat het daar leuk is.
doe iedereen de groeten.
en we zullen jullie vakantie volgen.
heel veel plezier in maleisië.

groetjes vanuit het warme veldhoven

jacqueline

En Judith,viel het een beetje mee allemaal?Zie je wel dat alles goedkomt.Zit nu toch maar mooi in Maleisie,lange vlucht,treintje op dat vliegveld (groot he!),Twin Towers gesloten.Jullie maken al heel wat mee in 2 dagen tijd!En er komt nog veel meer moois!Tim en Lieke zullen het ook wel spannend vinden.En hier zijn we natuurlijk allemaal lekker jaloers,en we denken veel aan jullie!

Hélène

Gelukkig maar dat het vliegen niet is tegengevallen voor Tim en Lieke! Jullie moeten nog een paar keer vliegen vandaar :). Leuk dat we jullie kunnen volgen op jullie reis. Op de foto's van het hotel die je me liet zien zag je al hoe mooi het was, in het echt is het dus ook mooi. Het is vandaag 31 graden, lekker straks in ons zwembad liggen en afkoelen. Veel plezier vandaag en tot mails, groetjes aan Ronnie en de kids xx

Michele

Hoi Hoi,

Heel veel plezier in KUL en op naar NZ!!!

Gigantisch veel plezier!

Jullie vluchten staan nog hetelfde voor morgen!

Groetjes Michele

janny

Hey vakantiegangers,
Ook ik ga jullie volgen, daar aan de andere kant van de wereld.
Van mijn zus heb ik al veel gezien, die is in februari 5 weken in NZ geweest. Heb ontzettend genoten van haar verhalen. Nu dus jullie verhalen erbij.
Nog maar net op weg en dan al weer het eea meegemaakt, is juist leuk op vakantie, dat houdt het avontuurlijk.
Mensen, geniet ervan, want het is geweldig mooi allemaal
Liefs Janny

fam bijnen

zo met foto`s erbij wordt het voor ons ook heel echt,elke avond na het eten verheugen we er ons op om de nieuwe verhalen te lezen.... vreselijk die hoestende mensen haha had ze een veeg gegeven denk ik, heel veel plezier tot morgen haha

eric sandra fleur en daan
veel liefs aan stoere tim en lieke