Walvissen spotten
Na ons ontbijtje ruimen we op en gaan we richting Whale watch.
We pakken daar een kopje koffie, kijken een filmpje over walvissen en Tim en ik nemen onze pilletjes in tegen zeeziekte en doen onze polsbandjes om die ons tot nu toe goed geholpen hebben.
Dan komt de bus die ons naar de boot brengt, zo'n 10 minuutjes rijden.
We stappen de boot op en krijgen daar nog wat instructies en de boot gaat op weg om de walvissen op te zoeken met een speciale sensor.
De zee is erg wild en Tim en ik kijken elkaar aan, we zijn niet blij.
Dan krijgen we te horen dat we naar buiten mogen want er is een walvis gesignaleerd.
Heerlijk die frisse lucht en ja hoor daar is de walvis, prachtig en enorm groot.
Vooral het moment dat hij weer onder water duikt is prachtig , je ziet dan zijn staart omhoog komen.
Je hoort alle fotocamera's flitsen en de filmcamera's maken overuren om dit bijzondere moment vast te leggen.
Als de walvis weer onder is worden we gevraagd om weer in de boot plaats te nemen, ze hebben weer een andere walvis gespot.
Zo gaat dit tot 3 keer toe, we hebben echt geluk 3 walvissen gezien.
Tim en ik vinden het nu wel welletjes en willen graag weer terug aan wal.
Maar we hebben gelukkig de vissen niet te hoeven voeren.
Als we aan wal zijn brengt de bus ons weer terug naar de camper.
We besluiten daar nog wat rond te wandelen voordat we met de camper naar christchurch rijden.
Op de camping in Christchurch blijven we de rest van onze vakantie in N.Z.
Er is hier nog van alles te doen dus we zullen onze dagen wel vol krijgen.
Tim en Lieke duiken op de camping nog het zwembad in.
We eten ons broodje op dat we onderweg bij subway gekocht hebben.
Ik werk ons weblog nog bij, erg leuk al die reacties van jullie zo is Nederland toch weer dichtbij
hey familie,
ik heb wegens omstandigheden niet alles bij kunnen houden, maar wat ik tot nog toe heb gelezen is geweldig ik ben gewoon jaloers op jullie vooral met die walvissen gaaf man!!!
heel veel plezier nog daar en tot over 2 weken op school
groetjes angelique en de rest
Hoi, wat leuk zeg die walvissen in het echt zijn ze natuurlijk veel groter.
Zo nu nog maar een paar dagen in NZ en dan lekker na het warme Maleisie.
Het begint wel op te schieten voor jullie en natuurlijk ook voor Tommie.
Hij zal zijn vriendjes hier wel missen, maar dat komt ook wel goed ik regel wel weer iets.
Nog veel plezier en veel xxxxx en knuffels van ons
Hallo, gelukkige bofkonten. 3 walvissen maar liefst. Wij zijn kei jaloers op jullie. Geniet nog maar lekker van het mooie NZ. Groetjes
`heeeeey
woow cool zeg, 3 walvissen!!! geen last gehad van kotsende walvissen in de boot? :P grapje
geniet nog maar lekker
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx+knuffel van Imke(L)