desweerskes.reismee.nl

Franz Josef gletcher en de route naar Wanaka

We staan vroeg op want we hebben een druk programma.

Als eerste gaan we naar de Franz Josef gletcher voor een tocht naar de gletcher van 1,5 uur.

Helaas regent het maar we doen onze regenjassen aan en we wandelen gewoon door.

Nou het is de moeite waard, we zijn benieuwd hoe mooi het wel niet was als de zon had geschenen.

Als we terug bij de camper zijn maken we ons op voor de lange rit naar Wanaka.

Als het even droog is stoppen we om een kijkje op een strandje te nemen in Ship Creek.

We rijden bijna een restaurant in het plaatsje Haast voorbij, Ronnie keert op de weg en we slippen bijna vast in de berm, we kregen het er allebei warm van, maar gelukkig krijgt de camper weer grip op de weg en bereiken we het restaurant, we eten hier Fish and Chips.

Als het weer even droog is stoppen we bij Roaring Billy Falls, als we door een mooie tocht door de bergen de waterval bereiken is het weer tijd voor een oh moment.

Het water is superblauw en de waterval is supermooi, dus de fotocamera maakt weer overuren.

Toch nog een zonnig moment op deze regenachtige dag.

Later stoppen we nog bij de Blue Pools hier is het water ook al zo blauw, echt prachtig.

Na een tijdje rijden begint zelfs de zon te schijnen en ziet alles er nog mooier uit.

Bij Lake Hawea lijkt het wel of we door een reisgids rijden, het is niet uit te leggen hoe mooi het hier is dus we raden iedereen aan om ook eens naar N.Z te gaan.

We komen aan op de camping in Wanaka en eten vanavond lekker in ons campertje.

Na het eten werk ik mijn weblog bij en Ronnie en Tim spelen een paar potjes kaarten en Lieke tekent nog wat.

Ine v Akere

Hoi Vakantiegangers,

Zojuist heb ik eens rustig alles gelezen, en de foto's bekeken. [pas terug v vakantie]
Want 'n geweldige reis he Judith, en wat 'n prachtig land.
Het ene gebied nog mooier als 't andere.

Allemaal nog veel plezier, geniet ervan, ik volg jullie.
vanuit 'n regenachtig Veldhoven,

Groetjes je collega Ine v Akere

janny en joan

Prachtig dat Zuidereiland, dat is de reden waarom wij nog eens terug gaan. Geniet er van en laat ons maar veel mooie foto's zien

Ella en Harry

Wat een reis zeg, gelukkig heb je alles opgeslagen en kun je het nog eens terug lezen en kijken.
Het is wel stil hier zoveel weken,maar we zijn over de helft.Geniet er nog van . Groetjes

Omaplop opa oor.

Wat een mooie fotos, ook daar zijn we niet geweest, maar er is ook zoveel te zien, je kan er wel een jaar blijven en dan heb je nog niet alles gezien. Geloof niet dat er een mooier land is.Jullie hebben beter weer dan wij. Hier regent het alweer de hele dag.Ook Harold heeft geen goed weer, das wel balen. Vandaag naar Astrid geweest.Heeft mijn haar geverfd.
Was gezellie. Verder is Frans volgende week werkeloos. Dat is niet zo mooi, Maar ook hier komen we wel weer uit.
Nou, skatjes genieten maar en wachten met spanning af wat jullie weer gaan doen.
Dikke xxx En een nog dikkere xxxxxxxxxxx voor Tim&Lieke