Pancake rocks en Shantytown
Vanmorgen weer opgestaan met een mooi zonnetje aan de hemel.
We willen vandaag naar Greymouth en gaan dus op weg.
Net voor Charleston stoppen we en bezoeken we een strandje, het is weer geweldig mooi en rustig.
Daarna drinken we nog koffie in een soort van wild west restaurant dat prachtig aangelegd is en de koffie smaakt ook nog goed.
We rijden door naar Punakaiki en gaan de pancake rocks bekijken, de route die is aangelegd is hartstikke mooi en we lopen heerlijk in ons truitje want de zon brand goed.
Het fototoestel maakt weer overuren en ik denk dat we ook een extra geheugenkaartje moeten kopen voor de videocamera want 4 uur is toch niet genoeg.
Als lunch pakken we een heerlijk broodje bij de Subway in Greymouth.
Daarna bezoeken we shantytown in Paroa net buiten Greymouth, dit is een soort mijnwerkersstadje waar je ook met een stoomlocomotief mee kunt en je kunt goud zoeken en je kunt allerlei oude ambachten zien.
Na afloop rijden we door naar de camping, de kinderen konden hier heerlijk spelen, ze hebben een groot springkussen en trampoline, dus de kinderen hebben zich goed vermaakt.
Ronnie en ik zoeken de route uit voor morgen.
Vanavond eten we macaroni in ons campertje.
Na het douchen drinken we koffie en werken we de weblog bij.
Ronnie en Tim kijken nog even naar de PSV site om te kijken wat ze gisteren hebben gedaan.
Dan kruipen de kids hun bedje in en wij volgen niet veel later.
hallo vakantiegangers. Pancake rocks was prachtig he,onvoorstelbaar hoe de natuur zoiets voorelkaar krijgt. Met het lezen van jullie verslag krijg je zo weer zin om ook weer naar NZ te gaan. Ben jaloers op jullie. Geniet er maar lekker van want het is te vlug voorbij. Groetjes